Autoverhuur Rotterdam

Wil je een auto huren in Rotterdam of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons autoverhuurbedrijf zit gevestigd in Rotterdam, wij zijn gespecialiseerd in zakelijk autoverhuur en shortlease.

Over EasyRent Rotterdam Charlois

De vestiging Rotterdam Charlois bestaat al ruim 20 jaar. We zijn met de dealer meeverhuisd en zijn sinds 2013 gevestigd aan de Driemanssteeweg 694 in Rotterdam.

Op onze vestiging bieden we zakelijk verhuur en shortlease aan, uiteenlopend van een Volkswagen up! tot Audi A6 en op grijs kenteken van een Volkswagen Caddy tot een Volkswagen Crafter met laadlift.

Ons team bestaat uit achttien krachten, waarvan acht vast in dienst en tien flexibel ingezet worden als chauffeurs. We werken al ruim tien jaar samen als team, gespecialiseerd in zakelijk verhuur en kennen het bedrijf door en door. Zo ben je bij ons zeker van advies op maat en een goede service.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 410 57 99 of rotterdam@easyrent.nl

Shortlease

Wil je de flexibileit van huren maar het gunstige tarief van leasen? Dan is shortlease iets voor jou! Bij ons kan je namelijk een auto naar wens shortleasen. Ideaal voor als je ZZP'er of MKB-zelfstandige bent. Ook voor bedrijven die tijdelijk een auto nodig hebben is shortlease de perfecte oplossing. Je kunt dit binnen enkele minuten regelen op de site. Binnen 24 uur rij je de door jou gekozen auto. Voor persoonlijk advies kan je langs komen op onze vestiging in Rotterdam, daar helpen we je graag!

Meer informatie over shortlease.

Zakelijk auto huren

Of je nou een personenauto, personenbus, verhuis - of bedrijfswagen nodig hebt, EasyRent heeft het allemaal. Wij hebben een ruim aanbod, representatieve en jonge auto's. Service vinden wij erg belangrijk, we bieden daarom ook een haal- en brengservice aan en je kan dag en nacht gebruik maken van de alarmcentrale. Heb je de auto toch langer nodig dan je dacht, dat is bij ons geen enkel probleem. De looptijd is bij ons volledig flexibel!

 

Wil je graag meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Woon je niet in de buurt van Rotterdam? Neem dan een kijkje bij een van onze andere vestigingen.

 

 

Tijdelijk vervoer nodig? Huur een EasyRent auto.

Huur gemakkelijk en snel een auto voor elke gelegenheid, doel en vakantie, zowel particulier als zakelijk. Neem direct contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingen of kom langs bij één van onze vestigingen in Rotterdam, Spijkenisse, Vlaardingen, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Deventer en Rijssen.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon